p BEL ONS OP 0615452558

VERZEKERING-TEAM-BANNER-BOVEN-WERKNEMERS-NW

PROFESSIONALS

... Jaren met plezier gewerkt, maar door een reorganisatie ben ik onlangs mijn baan als verzekeringsadviseur verloren ...
... Doordat het verzekeringskantoor waar ik werkte ging automatiseren ben ik ontslagen, ik ben op zoek naar een nieuwe baan ...

Bekende geluiden die we allemaal om ons heen horen. Maar nu is er een oplossing! Een inzetbureau dat gespecialiseerd is in de verzekeringsbranche! Ben jij die flexibele, vakkundige teamplayer die op zoek is naar een baan in de verzekeringsbranche? Meld je dan aan via de website middels het inschrijfformulier, of mail of bel ons. Wij gaan voor jou aan de slag om een geschikte baan voor jou te vinden!

Verzekering Team heeft flexibele inzetbaarheid hoog in het vaandel staan en maakt je graag enthousiast over het dynamische aspect hiervan! We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek en sleutelen graag samen met jou aan je carrière.

Voordelen van werken voor Verzekering Team
• goede arbeidsvoorwaarden
• branchegericht en gespecialiseerd
• professionele begeleiding en coaching
• een afwisselende baan

MIJN VERZEKERING TEAM

direct-inloggen-werknemers

Ik heb in mijn jeugd zeer intensief en op hoog niveau geturnd. Dat betekende hard werken om je doel te behalen. Het optimaal uitbouwen van je talent gaat met hoogtepunten, maar ook zeker met dieptepunten. Dat zijn zuivere leermomenten die je uiteindelijk een gezonde dosis werklust, doorzettingsvermogen en discipline opleveren. Stel reële doelen voor jezelf en ga de uitdaging aan om deze doelen te behalen. Voorwaarde voor mij persoonlijk: doe alle dingen die je doet met plezier en zorg dat je er energie van krijgt!